INDIAN EXPRESS

INDIAN EXPRESS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 194 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Express. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2022 om 1:43 Super slecht… als je presteert om je rijst te verpesten en ook nog besluit dat aan je klanten te geven mag je van mij part opnieuw kooklessen nemen. Slechtste Indiase afhaal
17 apr 2022 om 22:53 Weer prima gegeten, en ook weer mooi optijd bezorgd.
17 apr 2022 om 19:42 Heerlijk gegeten
15 apr 2022 om 20:36 De bezorging was precies zoals afgesproken en het eten was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!
11 apr 2022 om 21:10 Het eten was lekker en lekker op tijd ook. Geslaagde maaltijd.
9 apr 2022 om 19:45 Bezorging op tijd Voldoende porties Smaak: heb wel eens beter indiaas gegeten. Helaas eenmalig: er zat een haar in het eten. Echt zo jammer. Kan niet.
3 apr 2022 om 18:42 Paar keer besteld, komen veels te laat, je moet zelf bellen voor info. Laatste keer werd gezegd dat er contact zou worden opgenomen over terug storten geld, ook niet gebeurt. Eten wel lekker, echter paar keer verkeerde naan gekregen. Ben het nu zat
27 mrt 2022 om 21:50 Voor de tweede keer besteld al en het eten was wederom erg smaakvol! Rijst zit bij de curry inbegrepen wat voor ons niet duidelijk was, daardoor hadden we extra besteld en dus veel te veel uiteindelijk. Voor de rest is het prima aan te raden!
22 mrt 2022 om 23:24 Quality of the Food was not up-to the mark. Not satisfied with the food delivered to me. Mutter paneer was taste less. Samosa was spicy .
13 mrt 2022 om 9:06 Lekker gegeten vriendelijke bezorger
11 mrt 2022 om 20:08 BESTEL HIER NIET!!! Ik heb om 18uur besteld en nog steeds GEEN eten. Het eten is vaak wel lekker, maar ze hebben meerdere malen de bestelling ook onjuist gehad. Ik ga nu mijn bestelling annuleren en het geld terugvragen, als er opgenomen wordt..
11 mrt 2022 om 19:18 Het eten was heerlijk en we hebben ervan genoten. Wel meteen een waarschuwing, hun pittigheid is een stuk heter dan de meesten aankunnen, zelfs al bij de milde pittigheid.